Heja Grizzly Zoo!

Det kom ett hjärtevärmande meddelande från Petra på Grizzly Zoo: ”9-25 september genomför vi, Grizzly Zoo & Royal Canin, en kampanj: Allt kattfoder som Grizzly Zoo säljer i samtliga 13 butiker summeras och sammanställs efter periodens slut. 10% av totalt antal kg sålt kattfoder under kampanjen kommer vi sedan skänka till Örebro katthem – som en liten 10-årspresent för det arbete ni lagt ned och förhoppningsvis fortsätter med.” så gissa om vi är glada!!!
grizzly

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Heja Grizzly Zoo!”

  1. Grattis till gåvan! Den är ni mångfalt värda 🙂

    Att de samtidigt ger till den hemliga ”Djurambulansen Sverige” som varken redovisar stadgar eller ekonomi för sina medlemmar känns som de är lika lurade som dess medlemmar som borde ställa mer frågor om hur deras pengar används och hur verksamheten bedrivs?!?!? Tråkigt att man som givare inte kontrollerar innan….

    Finns det någon medlem eller f.d i ”Djurambulansen Sverige” som kan bidra med öppenhet?

    Tassar
    Solise, Vilda, Elvan o Rosetta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *