Alla ställen är lika kära

Om någon tror att det är synd om mig nu när flytten gjort så att jag måste sova ovanpå pappkartonger mest hela tiden, så har ni missuppfattat saken. Jag älskar mina lådor! Och som katten i Kiplings historia ”Men vildast av alla de vilda djuren var katten. Han gick för sig själv, och alla ställen var honom lika kära.” så har ju vi katter alltid våra egna små älsklingsställen:
box hang jeans sov
Nova älskar sin holk i klösträdet:
IMG_6533

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Alla ställen är lika kära”

    1. Mjooo… Då vet jag några som kommer att sakna dig och din snälla matte! Håller tassarna för att det ska gå bra! Nospuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *