Skrammel på balkongen

Nova har gömt sig högst upp i klöstornet…
IMG_6534
Jag vaktar från min favoritkattong:
IMG_6535
Husse och matte släpade nämligen in en trave med reglar och nu har de burit ut dem på balkongen och MÅLAR dit färg på dem!!! Det ska bli att fästa vårt balkongsäkringsnät på! Vi bor nämligen läskigt högt upp! Håll tassarna för att det blir bra!!!IMG_6536

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Skrammel på balkongen”

  1. Kul att få ”flytta” med er….hm, börjar kännas i flytt-tarmen här också…men, frågan är vart man vill bo, så länge pappa lever vill jag inte bo på andra sidan stan t ex….han bor ju i Hovsta, så då kommer det ta superlång tid att ta sig dit, ifall något händer. Och flytta utåt hans håll…ja, där finns ju inga affärer längre och då måste man in till stan ändå….vojne, vojne…snacka om I-landsproblem 🙂

    1. Mjau, BM du kanske får hålla fast vid ditt krypin därborta i ”skyskrapan” ett tag till… Men vem vet, rätt vad det är så dyker kanske drömstället upp!? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *