Vad skådar mitt norra öga?

Vad i jamarns?! Det händer saker på vår balkong?!!!
IMG_6570
Stora husse och matte sätter upp nät! Så det var därför matte var ute och målade brädorna till långt efter midnatt i natt! Oj, vad fint det blir!!! (Nej jag tycker INTE att husses dalahäst och jag är lika i profil!)
IMG_6574
Dörren står öppen, vågar jag smyga mig ut?! Är det tillåtet nu?
IMG_6579
Oj oj vad det blåser! Och vad stort det är! Nästan lite väl läskigt faktiskt…
IMG_6580
Nå jam, det här blir kattsäkert så det heter duga! Det ska byggas nån sorts vindskydd här också, matte funderar på att lösa det på nåt bra sätt. Hyvens, matte!!!
IMG_6541

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vad skådar mitt norra öga?”

    1. Mjau, det är lte säkringsjobb kvar, men inte mycket, sedan kan vi härja fritt där ute! Myyyysigt! NosPuss Wikki

  1. Va spännande!

    Härligt att se er nya säkra uteplats ta form. Förstår att du o Nova följer utvecklingen med stor spänning. Några härliga liggplatser så är ni hemma 🙂

    Tassar
    Solise,Vilda,Elvan o Rosetta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *