Invigning i morgon! HurrJam!

bb2
Det här maffiga huset blir Bull&Bulls nya katthem! HurrJam vad glad jag är att det äntligen är klart! Krama dem från mig, ni som åker på invigningen!
bb
Det behövs massor av nya katthem runtom i landet, så passa också på att skriva under protestlistan mot nedläggningshotet för Norrtälje Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Invigning i morgon! HurrJam!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *