Årets första KattGräs packat och klart!

Hoppas det här ska räcka till försäljningen på Örebro katthem nästa helg? Cirka 30 stora påsar med kattgräsfrö som vardera räcker till minst fem krukor gott groddat:
005
Och så ett knippe små ”En-portions-påsar” d v s som räcker till en blomkruka kattgräs:
004
Ekologiskt odlat och så färskt så det nästan fortfarande växer! Bra va!!!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *