Packningsdag

potatocat Det gäller att få med sig grejorna man gillar!

Allt närmar sig med stormsteg, katthemmets 10-årsjubileum och vår flytt! Så idag är det en enda röra – här ska packas flyttkartonger och även organiseras inför kommande helgs event… Så snälla, ursäkta om det inte blir så mycket bloggat framöver, vi har tassarna fulla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Packningsdag”

  1. Spinnande med både jubileum och flytt! Igår fick vi vårt fina paket, tack så mycket söta Wikki! Vi visar upp allt i bloggen idag.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *