Lyckat!

Mina vänner på Stockholms katthem har meddelat att loppiset igår blev jättelyckat!
st2
Genom att vara först av alla på morgonen och tinga bästa bordsplatsen så kunde det ju inte bli annat än succé med att stå där det syntes bäst! Snyggt jobbat!!! Läs mer HÄR på deras blogg!
Hittekattsbanden som jag skickat var i fint sällskap också!
st1
Alla vi katthemsentusiaster vet att man får jobba hårt för att få ekonomin att gå ihop…
Så håll tassarna att vårt event på Örebro katthem kommande helg också blir lyckat!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lyckat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *