Krya på dig Sören!

sören
Vi healingspinner för dig!!! ♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Krya på dig Sören!”

  1. Men kära kattanes! Vad har hänt med bästa klappkissen Sören?

    Vi instämmer i healingspinnet och önskar god bättring

    1. Sören skrev på sin FB igår: ”Vilket BAKSLAG. Igår var jag piggare kanske av den sprutan jag fick. Idag var det Helt ELÄNDIGT. Värre än någonsin. Jag orkade knappt ens titta upp. Så det blev en tur till Vetrinären igen där man tempade mig och konstaterade att jag hade 41 graders feber och fick stanna 4 timmar för behandling. Nu är jag hemma på permission med kanyl i benet. Massor av prover och röntgen är tagna. I morron skall jag in igen för mer behandling och matte är Jätteledsen. Skulle behövt ut och skramlat till mig själv nu.” Så vi spinner på! NosPuss Wikki

      1. Men stackars Sören och hans människor! SkaparKatten, håll din skyddande tass över Sören som gjort så mycket för alla kissar som inte haft samma tur som han själv som fått en husse och matte som älskar honom, ser till att han har en varm plats att sova på, mat i magen och ren låda. Och all kärlek som alla katter borde få uppleva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *