Ute…

Förväntanssvans höjd:
IMG_6067
Mycket att nosa på, vid varje promenad förstås. Men min nos hittar…
IMG_6075
En MUS! Jag kastade mig ner och försökte ta mig under nätet, jag blev platt och tryckte!
IMG_6076
Men nätet flyttade inte på sig. Det gjorde tyvärr musen. Den smaskiga lilla rackaren smet!
IMG_6077
Jag beundrade vår balkong lite nedifrån som tröst…
IMG_6083
Och pustade ut i skuggan av dubbelbjörken. Mus skulle ha smakat gott!!
IMG_6087

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ute…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *