PysselPaus

IMG_6091
Matte har nålat massor av Hittekattsband. Stockholms katthem ska ha ett lass och likaså Kattstallet i Åkeshov. Sedan får matte nog pausa tillverkningen lite eftersom alla saker ska ned i flyttkartongerna…
IMG_6110

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “PysselPaus”

  1. Sthlms Katthem kommer sälja de beställda banden på Blockets stora loppis på Norrbro i Stockholm den 17 augusti (11-18). På det sättet hoppas vi att många, många som aldrig tidigare har funderat på att det finns hemlösingar ska få upp ögonen och börjar stödja sina närliggande katthem. Och ser till att de, deras vänner och grannar hjälper till genom att kastrera, id-märka och registrera sina katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *