Morgon i mattes knä

Det kanske inte blir så mycket jamat idag, här ska packas saker… Men först har jag en gosig morgonstund i mattes knä. Jag kryper tätt intill och borrar in nosen, ja, hela ansiktet, i mattes hand… Och spinner som en liten borrmaskin!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Morgon i mattes knä”

    1. Mjau, och får jag dessutom snutta lite i tumvecket eller på mjukisfilten så är det som att vara liten kattunge igen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *