Matte smiter…

greyli
Morgon och kväll smiter matte iväg med räkosttuben. Det är okej, vi vet att hon använder både tiden och räkosten för att hjälpa några jourhemsmissar att ta sin medicin. Matte säger: ”Hemma efter att ha plockat fram en LEDSEN fröken Greyli från under en soffa – hon ville INTE få sin dos örondroppar och gömde sig under jourhemmets soffa. Stackars lilla söt-tjejen, så fin och så rädd. En blandning av lirkande och mjukost så gick det att lösa i alla fall!”

Greyli är en försiktig liten dam, men söker mycket kontakt  med de andra katterna i hemmet och är väldigt gosig med dem, hon vill ha ett hem där det finns en eller flera snälla och  tama kattkompisar som kan visa henne hela vägen fram till trygghet. Kanske du kan erbjuda det? Kontakta i så fall Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *