Vi har lite städjobb idag!

kittyswork_0
Snart måste vi ha visning på lägenheten som vi ska flytta ifrån… Matte har knip i hjärtat – det här har ju varit vårt HEMMA i många år nu. Så större delen av vår tid framöver kommer att gå åt till att packa/organisera saker, och feja högt och lågt! Så idag över dagen är rätt upptagna med det….

Så ni som väntar: Kattvits-delen av Tasseriet kommer i kväll! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi har lite städjobb idag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *