Blå SommarTasseriet T18 avslutat!!!

bad
Men vi är så trötta i värmen att mer än så orkar vi inte konstatera just nu…. Och medan matte är på uppdrag och ger medicin och örondroppar till en trio jourkatter, så tassar vi iväg på Alfons födelsedagskalas! I morgon kommer fortsättning på Tasseriet-tävlingen! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Blå SommarTasseriet T18 avslutat!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *