På väg mot äventyr

kattnatta

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “På väg mot äventyr”

  1. Var där förra sommaren via tips här, mäktigt att se alla katterna då. Älskade de söta sandkatterna. Det som kom fram sen tog bort glädjen. Hoppas de fått ordning på djurhållningen nu för visst är det fantastiskt om vi kan ha en park i Sverige som fokuserar på bevarandet av kattarter.

    Hoppas ni får härliga möten ikväll.

    Tassar

    1. Mjau, det kommer en söt sandkattbild senare… Parken Zoo såg dammigt och slitet ut i den dallrande kvällshettan. Mer om det kommer! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *