Vila i frid, gamle Knorre!

En gammal luffare har tassat till SkaparKattens Eviga Hem… 8209
Sullivan och Pumba väntar på dig vid Bron, Knorre! Du fick efter många hemlösa år njuta av tre år i kärlek hos matte… Den kärleken följer dig och bär dig ända in i SkaparKattens Mjuka Famn, där du och vännerna kan vänta på henne!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vila i frid, gamle Knorre!”

    1. Jag vet inte alls hur den gamle ordningsmannen och flocktryggheten Knorre ser ut – så en vit katt får symbolisera honom, en ren själ! NosPuss Wikki

  1. Tack för tröstande inlägg och kommentarer. Vi får skicka en bild på Knorre till Wikki & crew så ni vet hur vår stilige (nåja, illa åtgångna öron men ändå med oändlig pondus) Knorre såg ut.

    1. Sådana öron betyder livserfarenhet och kunskap. De är som allra bäst, dessa slitna gamla bestar. <3 TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *