Det är torrt ute… Ställ ut vatten!

vatten Även om du kanske inte har katt, så kan du väl ställa en stor skål vatten ute? Katterna som inte har någon törstar nu i värmen, liksom andra små djur!

Tänk på att byta vatten ofta, så att det inte blir dåligt! Vattnet behöver inte vara kallt bara det är friskt. Ett tips: Fyll en plastlåda t ex glassbytta med vatten, låt det frysa till ett isblock och ställa det i en större vattenskål med en lite vatten runt. Det friskar upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det är torrt ute… Ställ ut vatten!”

    1. Mjau, svalorna gillar också vatten som står högt så de kan susa fram och bara doppa näbben! Häftig show! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *