Heja Sigge!

Östnytt har jag sett en försmak av TV-inslaget med Sigge Svamphund! Mjau, i kväll ska jag bänka mig vid tvn och se resten! Heja Sigge!
sig
Å vad jag önskar att jag haft kvar Radio Sörmlands inslag inspelat när vår (Numera ÄnglaKatt) Ville Kantarellkatt och Stora matte slog en reporter med häpnad i en regnvåt skog… Dock finns en annan intervju HÄR med Studio Etts Anders Diamant 2005.
Mjau, vi passar på att minnas dig lite extra idag, Ville! När du var i alla tidningar som svampkatten… *sorgset leende*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Heja Sigge!”

  1. Tråkigt då ens husdjur går bort. Vi har inte haft katter som husdjur utan kaniner och dom är också fina, tillgivna djur. Men katter är väldigt fina.

  2. Så duktiga båda två var/är!!

    Har ni hört med Radio Sörmland om dom har kvar inspelningen? Ibland finns det kvar förvånansvärt länge och i ett fall jag känner till fick den som var intervjuad en kopia.

    Ville är säkert ute i skogen även nu men på andra sidan regnbågsbron och kommer att visa matte alla bästa ställen när den dagen kommer.

    1. Mjau, Ville, MewTwo, Semlan, Mjurre och de andra håller absolut en tass över Landet! NosPuss Wikki

    1. Mjau, Ville Änglakantarellkatt myser nog vid tanken! Tänk vad svamperfarenheter ni kunde ha jamat om! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *