Vart tänkte lille Bengt åka?

bengtNär SVAs godståg kom till Munksund i Piteå gjorde städpersonalen som kom ombord ett förvånande fynd: En knappt 2 veckor gammal kattunge! Nu började ett akut arbete att hitta en amma till den lille…

Tänk vilken tur att de finns min vän Fjuttens kära katthem Kattakuten i Norrbotten! De annonserade efter en amma på sin facebook och fick napp hos kattmamman Berit, som bara hade fått en unge, Bollen. Berit adopterade den nyfunne lille direkt och gav honom både tvätt och di. Fosterfamiljens barn döpte ungen till Bengt!

Hela räddningsaktionen gick så kvickt att personalen på SCA kommenterar ”Vi är imponerande av ert snabba agerande, en halvtimme från vårt samtal till en i Luleå tills ni var vid grinden. Tummen upp och ett stort tack! /Skift 4 bruket.”

Men både Piteå tidning och Expressen och alla vi andra undrar: Har lille Bengt åkt ända från Växjö, de 130 mil som godståget färdats, och hur har den lille knatten ens kommit ombord?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vart tänkte lille Bengt åka?”

  1. Men lilla Bengt, vad gjorde du på tåget?
    Skönt att du så snabbt blev upphittad och att du fick en adoptivmamma för så små kattungar klarar sig inte på egen tass!
    *nosbuffar*

    1. Mjau nu får han det bra, den lille. Men vad hans rätta mamma ska undra vart han tagit vägen?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *