Se så fina öronen blev!

Kommer ni ihåg kattungen med de förskräckligt ihopkakade skabbangripna öronen? Så här såg det ut:
IMG_5063
Idag har lille Galliano så här fina öron:
galliano
Han och brorsan Daiquiri har nu fått flytta ut från karantänen och umgås med de andra katterna, vilket går jättebra. ”Första natten inatt har dom legat tätt tätt intill mig.” berättar fostermatte Mison. Nu längtar killarna efter egna hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Se så fina öronen blev!”

  1. Helt otroligt. man ville ju bara snabbt bläddra förbi den andra bilden med en rysning över att folk kan se sina katter så.
    Goa Mison

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *