Oj – betalning från vem?!!!

Mjau, nu är jag förbryllad… Jag har ganska många beställningar på Hittekattsband och till alla som beställt så sänder matte en betalningsinstruktion med kontonummer och sådant. Och då skriver hon ”Märk betalningen med ditt namn! Om utrymmet är begränsat, skriv del av för+efternamn: Om du  heter Monika Grönsson så skriv MoniGrön till exempel!”

Men nu skulle jag vilja höra av den person som betalat in ett belopp men bara märkt det ”Kattband”!hkb

Kan du verifiera din betalning (Belopp och datum) med ett mail till bloggkatten@hotmail.com för på min banksida går det inte att se namn på avsändaren. Och jag vill ju skicka band till dig som betalat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *