Husse har emigrerat

”Du har tassat fel!” fräser Nova och bankar mig i huvudet med tassen. ”Husse har migrän! Det är en väldig skillnad!” Nå jam, nu är det väl det. Men om ni undrar varför vi inte jamat så mycket på bloggen idag så är det för att vi smyger tyst-tyst-tyst och tar tass om husse!
1eldnova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Husse har emigrerat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *