Tasseriuppgiften för svår?

Jag märker att många grubblar fortfarande på vad de ska skicka in som tävlingssvar i Blå SommarTasseriet T18! Tävlingsuppgiften lyder: BERÄTTA DIN BÄSTA KATTVITS!!!!

Gjorde det er snurriga? Det ÄR tillåtet att googla fram nåt om man inte kommer på en egen rolig katthistoria! Eller att fråga släktens eller kompiskretsens vitsmakare!
daily-gifdump-156
Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tasseriuppgiften för svår?”

    1. Mjau, den har kommit fram och är läskigt rolig! *fniss* Mer avslöjar jag inte! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *