Envishet mest…

010 008
Envishet, tusch och nagellack är komponenter när Stora matte kattat till de här små dukarna! När högerarmen inte vill lyda så får det bli som det blir! Men det kanske är en bit av charmen?!
006

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Envishet mest…”

    1. Mjau, jag såg att din matte är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DUKTIG att teckna! Stora matte målar med tusch, akvarell, akryl och olja också, men det här var bara ett infall att göra något med färgskvättar i nagellacksflaskor! Lite Kajsa Warg över det! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *