KattSaker att fynda i sommarvärmen

Burk_KattKlicka på bilderna så länkas du till återförsäljaren för resp. produkt!
Tripp_trapp_trull

Lisa Larsons kattskärbrädor finns i många olika färger, även i grönt!
krok

Kattfamiljen BEngt och Lotta får dig på kroken!
svart

Hmmm… Jag kanske skulle designa en Wikki-t-shirt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “KattSaker att fynda i sommarvärmen”

  1. När matte var i sthlm i går lördag, så gick hon förbi en butik där dom sålde olika tröjor, bl.a en som det var tre katter på. Hon tänkte gå in och köpa den, men hon hade inte så mycket pengar då, så hon ska tillbaka till sthlm efter den 22, då ska hon köpa den, OM den finns i rätt stl. Den var jamars fin tyckte hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *