Volvo och Scania söker hem

De börjar närma sig åldern för kattpensionärer, dessa killar, röda Scania (liggande) och röda Volvo (stående), de är båda 12 år gamla. Så kanske är det pensionärshem de söker!
scania
Mjau, katterna Scania och Volvo bor just nu hos vår vän Sigge Svamphund, men det är en ren nödlösning. Eftersom Sigges matte liksom jag anser att ”Friska djur som kan ha många år kvar ska INTE skickas över regnbågsbron!!!!!!!!!!” vill vi nu höja tassen och hjälpa killarna som söker ett hem där de kan få tillbringa resten av sina liv i trygghet!
volvo
Vovlo och Scania fyllde som sagt  12 år 1 februari. De är födda hemma hos Sigges matte av sin mamma Queenie och fader är okänd. Sedan flyttade de till en husse som jobbade på Scania men drömde om jobb på Volvo. Därav deras något märkliga namn.

Båda är självklart kasterade och ID märkta, mycket keliga och tillgivna. De har hela livet varit friska och sunda, bara Volvo som tillbringade ett par dygn hos veterinären efter ett fall från tredje våningen i sin ungdom. Balkongen blev innätad efter det!

Vet du någon som kan öppna sitt hem för dess två äldre kattherrar så kontakta Sigges matte! De skulle säkert uppskatta ett hem där de kan få vistas ute. Volvo och Scania flyttar endast tillsammans då de levt hela sina liv ihop. Var finns du som kan ge dem hemmet de behöver?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Volvo och Scania söker hem”

  1. Tack snälla Wikki för inlägget om Volvo och Scania!
    Här hoppas vi verkligen att någon snäll människa vill öppna sitt hem för dom. Det märks att de varit åsidosatta för de söker närhet och kel hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *