Kattnatta i Parken Zoo igen!

IMG_1624 Alla onsdagar i juli har är det KATTNATTA och kvällsöppet kl 19.30 – 22.30 i Parken Zoo, Eskilstuna. En varm sommarkväll är det en underbar upplevelse! Ladda med myggstift, nåt att dricka och extra batterier till kameran och se kattdjuren vid sin aktiva tid!

Zoolärare & djurvårdare guidar och matar vid olika djuranläggningar, här är tiderna:
¤ Kl 20.00: Pallaskatt 
¤ Kl 20.15: Asiatiskt lejon
¤ Kl 20.30: Binturong
¤ Kl 21.00: Jaguar
¤ Kl 21.15: Gepard
¤ Kl 21.45: Sumatratiger

Tyvärr finns inte de berömda vita tigrarna kvar, men de andra kattdjuren är också spännande att se! (Följer du länkarna ovan så kommer du till mina blogginlägg från Kattnatta 2011.) Och så brukar det ingå kul underhållning! Passar hela familjen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *