Äntligen kom matte hem

945639_170318276465265_1766036697_n
Idag jobbade matte så lång lång dag… I början när hon hade så långa dagar på jobbet så var hon helt utmattad när hon kom hem, och fötterna värkte förfärligt. Då var jag Första VårdKatt och tog tass om henne så gott jag kunde! Men i kväll var hon inte alldeles ”fullständigt kraschad” så den här gången kan jag krypa upp i hennes knä och tigga lite gos och vi kan ”bara vara”! Sanningen att säga: Matte förstår ju hur mycket jag längtat – och vi mår bra av varann! Kurr kurr kurr virr kurr kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Äntligen kom matte hem”

  1. Nix Volvo och Scania har inte fått något hem.
    Folk delade på FB men ingen som hört av sej samma via bloggen inga reaktioner.
    Om det inte redan vore fullt hos mej så hade de fått bo här, men det funkar tyvärr inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *