Sixten har startat valrörelsen i Kattmedalen!

politicsPrästkatten Sixten har hållit ett rungande brandtal i Kattmedalen och propagerar för många saker: ”För min del kräver jag bättre omsorg om djuren! Djuromsorgen måste komma först. Tycker vi. Vi i vårt parti.” och ”Hur vi än har det. Bor vi någonstans. Mitt hem är därför ett katthem! Ett bra katthem. Borde varje katt ha. Därför ska katthemmen byggas ut. Så de blir fler. Och ännu större. Än de var förut.”

Han har jättebra åsikter, Sixten, tycker jag, och frågan är bara när någon kommer att lyssna på allt klokt vi jamar? Gotlands katthem, har ni placerat ut katt-lobbyister i Visbys nu politikertäta dal där borta vid ringmuren? Alla andra, vad säger ni till de politiker som styr er kommun? Vi måste ju höja tassen för alla de djur som behöver vårt stöd!

morris
Om en katt kan vara den främst framröstade kandidaten i ett borgmästarval som mexikanske Morris så borde väl en svensk katt kunna hugga en plats i regeringen? Tänk vilka katthem det skulle ge oss? Vem kandiderar?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *