Massor av idéer men ingen inspiration

Blänger på lådan med lappar om bloggidéer, och i datorn ligger 52 påbörjade utkast. Suck. Vill bara ligga i mattes knä och bli kliad på magen! Orkar inte ens ta nåt foto på det. Lägger in en gosbild från januari när jag fortfarande hade päls…
1102

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Massor av idéer men ingen inspiration”

  1. Hej Wikki! Matte undrar var du har receptet på fläderblomssaften du tipsat om. Nu har vi blommor så vi vill göra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *