KattFynd på Myrorna

Mjau, har hittat en vacker glaskisse för en spottstyver på Myrorna, den ser ut som den här:
katt rk
Hittade den här bilden på en avslutad Tradera-auktion. Min katt har dock en annorlunda Royal Krona-etikett som är genomskinlig… Vad jag vet är den formgiven av kända Lisa Larson… Jag vet inte vad ”full lead crystal” betyder, det som intresserar mig är att den är vacker och tilltalar ögat, har charm! Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha den till. Nästa Tasseri kanske?! Vi får väl se…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “KattFynd på Myrorna”

      1. Uttrycket ”full lead crystal” betyder det samma som ”äkta blykristall” (dock ej bokstavligen). Lead är bly, crystal är kristall, full används här i betydelsen ”helt och hållet”, men på svenska säger vi äkta i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *