Sökes: Lite tofflor i olika storlekar

toffel
För hygienens skull vill vi att besökare hoppar ur skorna när de kommer till Örebro katthem, och lånar ett par tofflor – det finns lite olika att välja mellan i den blå skohyllan. Men vi skulle behöva lite fler par ”Foppatofflor” eller strandsandaler i plast! De är bra för de är lätta att tvätta rent och passar alla slags fötter! Har du några hela och fräscha sådana tofflor/sandaler stående som du inte använder, ta gärna med dem till katthemmet, så vi får fler! ♥

Så här fint hänger tofflorna på Södertälje katthem, något liknande ställ skulle vi behöva till våra tofflor på Örebro katthem faktiskt:
IMG_3802
Det är ju så trångt och smalt i vår hall där i källarlokalen på Sockengatan… Jag funderar på om någon skulle kunna hjälpa oss bygga någon form av skohängare/hållare med sådana här dubbelkrokar som gick att hänga på dörren (Som vi inte använder) mellan hallen och tvätt/sköljrummet???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sökes: Lite tofflor i olika storlekar”

  1. Vad bra att du bloggar om vad katthemmet behöver, Wikki! Det är väl lite fånigt, men ibland känns det roligare att skänka saker istället för pengar. Då slipper ju katthemmet omaket att köpa sakerna också. Fast pengar behövs förstås också, till veterinärräkningar och dylikt!

    1. Mjau, det kan ju vara skönt i hjärtat om man INTE har råd att skänka pengar att upptäcka att det kanske finns saker man kan ge istället av sånt man har men inte använder/behöver! Då har man ju ändå sparat en utgift på mer än ett håll och samtidigt hjälpt till! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *