SommarTasseriet T18 preview!

IMG_5178
Att lägga upp det här tasseripaketet börjar här med morgonens fotosession… Inte lätt att hålla nyfikna nosar borta från bordet när det skådas nya spinnande saker, som ni säkert förstår! Detta SommarTasseri T18 kommer att gå till Kattstallet i Åkeshov, som bl a behöver hjälp till de 22 katter som kom in häromdagen i flyttkartonger!
IMG_5180
Så här berättar Kattstallet:
22 katter lämnades i flyttkartonger
På Kattstallet i Åkeshov blev det extra mycket att göra häromdagen när en man och en kvinna utan förvarning anlände till katthemmet med inte mindre än 15 kattungar och 7 vuxna katter. Enlig paret så hade de hittat katterna övergivna i ett grönområde nära Hässelby Gård. Personal och volontärer på Kattstallet kavlade upp ärmarna och lyckades genom omflyttningar göra plats för nykomlingarna. Efter genomgång av veterinär visade det sig att bland katterna fanns två vuxna, okastrerade hanar och fem kattmammor med ungar. Hur det har blivit så många kattungar är inte svårt att räkna ut! Katterna mår bra och får nu extra omvårdnad på Blå avdelning som hastigt förvandlats till extra karantän. Att få in så många katter på en gång innebär dock mycket extra arbete och kostnader som inte var planerade.

Deltagandet i SommarTasseriet T18 blir som vanligt med en deltagaravgift och en tävlingsuppgift! Mer information om det och om paketets innehåll kommer i kväll! Njut av anblicken av det härligt BLÅ paketet så länge – t o m den sommarhimmelsblå duken som sakerna ligger på ingår!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “SommarTasseriet T18 preview!”

  1. Idag stjäl matte signaturen, Fru Betty Skogkrokil vilar nöjt med sina två bebisar, men sprängfylld med mjölk. Finns det några nyfödda/max en vecka gamla bebisar som behöver en amma så är det värt att testa om hon tar emot dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *