Betty Babies kan dela med sig…

skog
Skogkatten Fru Betty Skogkrokodil vilar nöjt med sina två bebisar,  till vänster Coedwig Crocodeil och till höger Coille Crogall. Men mamma Betty är sprängfylld med mjölk. Finns det några nyfödda/max en vecka gamla bebisar som behöver en amma så är det värt att testa om hon tar emot dem! Kontakta i så fall matte Maria i Örebro!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *