Här är Blå SommarTasseriet T18 för Kattstallet! Tävla!

Nu är det här, Sommarens Blåaste Tasseri till hjälp för våra kattvänner! Här ser du det mesta av paketet:   (Lite fler bilder finns i ett föregående inlägg!)
3213
Det är Sambos och Roxys matte Agneta (Som också hjälper Kattstallet med deras webbutik!) som har gjort Tasseriets underbara bokomslag (Passar till pocketbok eller stor filofax) med läckra Laurel Burch-katter:
3223 3224
För att ha chans att vinna Blåa SommarTasseriet T18-paketet gör du så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T18-… (T ex T18-Zlatan, T18-kattnamnet eller T17-XyFib87!)
Lös tävlingsuppgiften som är: BERÄTTA DIN BÄSTA KATTVITS!!!!
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.
– DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 19/7 förlängt till 26/7 kl 20.00 och dagen efter kommer alla kattvitsar att presenteras, och de får ett nummer (Vi avslöjar inte vem som skickat in vilken vits!) och blir med i en omröstning under några dagar… Roligaste kattvits med flest röster kommer att vinna paketet!

Det kommer att levereras i en söt kattkasse och en pocket bok som passar i bokomslaget kommer att finnas att välja från vår boklåda!
32253226
Visst vill du väl vara med och buffa in lite hjälp till Kattstallets missar?! nona Nona väntar ju!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Här är Blå SommarTasseriet T18 för Kattstallet! Tävla!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *