Origami för katterna

Matte bara älskar att göra origami-saker. Hon blir lugn och glad av att skapa dem, och de blir vackra och vilsamma att titta på. Det går att göra snökristaller, blommor, stjärnbollar, det finns mängder av varianter. Av en massa små pappersfyrkanter växer något fint fram.

Tanken att göra jul-origami och sälja för att dels glädja andra med papperskonsten men också dela inkomsten med behövande katter, det blev nästa steg! ♥IMG_1095

Så origami blir vårt tema idag! Ni kommer säkert ihåg alla stjärnorna som ingick i ”stjärnfallet” strax innan jul förra året och som drog in lite slantar till SnuffeFonden. Årets stjärnor blir lite mer ”kommersiella” men vi hoppas det kan kännas värt det – det kommer i alla fall också nu att ge resultat som kommer att gå till katthjälp!

Priser – det är så klart ”Fritt att ge med ♥!” som vanligt – och mer bilder kommer framöver!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Origami för katterna”

  1. Ååååh, vi vill ha MASSOR!!!

    Vi köper hellre vårt jultpynt av din matte och det går till något bra, än att köpa massa massproducerat plotter utan själ och hjärta i sig!

  2. Vi vill också ha massor av så fint pynt!! Att det dessutom går till bra ändamål värmer hjärtat extra mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *