Vacker origami till jul – från mattes verkstad!

Så här fina ”platta stjärnor” (Samma modell som de i föregående inlägg) finns det:
img_6029
Julgransstjärnor i två färger gult med gulddekor. Dem har skogkatten Pejst hjälpt till att montera! Levereras med band så stjärnan kan hängas i granen eller var man nu vill ha den!
img_1277
Blir det bra om jag håller i med tänderna så här, Wikkis matte? spinner Pejst.img_6031
På ena sidan blir det bara glitter och den andra både stjärnor och glitter! Pejst och matte tasade ihop 75 stycken! Det ni! Mjau, jag har också hjälpt till en del, det är därför jag har glitterlim i svansen!  Dessa och flera andra kommer att kunna beställas! Prisuppgift kommer senare – det är så klart ”Fritt att ge med ♥!”…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *