Dags för vacker origami – vill du också ha?

 

IMG_6009Matte har en hel glittrig och prasslig skaparverkstad utspridd över vardagsrummet, hennes flinka fingrar viker och dekorerar massor av fina julpynt! Här finns guldstjärnor, silverglitter och glansiga limfärger, och det hänger färdig origami i form av bascettastjärnor och fanTASStiska skapelser överallt!

Håll ögonen öppna i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags för vacker origami – vill du också ha?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *