Don’t try this at home

httpv://youtu.be/RtWbpyjJqrU
För alla som undrar varför och hur det kommer sig att katter landar på tassarna när de faller – jag önskar att ni hellre (UTAN sådana här experiment!) fortsätter undra! Nog för att stuntkatten i denna film är sanslöst tålmodig och försdragsam men bara att hålla en katt i tassarna på det sättet som görs innan den släpps i fallet är både obehagligt och onödigt! Det har plågats nog katter i vetenskapens namn – låt oss få ha några gåtor kvar istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *