47 stycken morgonpigga!

Så många har redan varit inne och nosat på min blogg på morgonen och kanske blev de besvikna att jag inte hunnit med mitt morgoninlägg?! Men ibland går det åt så mycket tassarbete med att väcka betjänterna mina kära människor lagom till frukost så tiden rusar och man får istället vara glad om man lyckas kombinera frukost+lunch!

Morgontass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “47 stycken morgonpigga!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *