Katt hjälper katt hjälper…

Klicka på bilden så kommer du till sajten där vi katter kan hjälpa tigrarna!
Jag tycker att ge bara TVÅ KRONOR per matförpackning till WWF?! Mjau, nog kunde de väl få en femma minst?!!!
httpv://youtu.be/7JVJOC8sNHc
Malte, du är en perfekt aktivistkatt – det är nåt visst med oss svartvita, eller hur?!

PS. Om man vill kan man ge pengar direkt till WWF:s tigerinsamling – alla sätt är bra! Men glöm samtidigt inte bort att stödja ditt lokala katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katt hjälper katt hjälper…”

    1. Jag låter din kommentar ligga med så ser den som är intresserad den här länken! NosPuss Wikki
      (Fast jag önskar att folk kunde bli lika engagerade när det gäller det lokala katthemmets katters välbefinnande och överlevnad också….)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *