Och lille Pirate har det bra!


Här har han tagit sin kompis till täcke! Vilken belåten min! ♥
Tack Kattfoten för bilden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Och lille Pirate har det bra!”

    1. Mjau, och lite avis… Skulle också vilja kunna ligga i en katthög så där! Men det blir så varmt med all min päls! *suck* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *