Sätt att motionera

Den här kattungen har ett festligt sätt att leka med sin svans:
httpv://youtu.be/go43XeW6Wg4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Sätt att motionera”

  1. Svansar kan vara förfärligt busiga 😛
    Skönt var det i alla fall att kissungen kunde komna ut ur bollen. *dra en lättnades suck*…
    Snulan 13 år!!! kan ibland jaga sin fortfarande 😀

    =^.^=

    Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *