Oj oj burk-räkning…

imgb114Mjau, jag var tvungen att skriva in ett bindestreck där  rubriken så att ni inte skulle tolka det som ”bur-kräkning”! Men i kväll kl 24 stänger det stora JulTasseriet T3, så att det är hög tid att hänga med, om du inte redan gjort det!

Och tävlingsfrågan var ju: Stora matte samlar som bekant på kattburkar i plåt, stora så väl som små. Frågan är: Hur många kattburkar har hon? (Ledtråd: Antalet är ännu inte uppe i hundra stycken…)

Vi kom just på att vi nog måste räkna en gång till, för Stora matte kommer hela tiden på nya ställen där hon råkar ha vackra kattburkar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Oj oj burk-räkning…”

 1. Bur-kräkning har vi varit med om många gånger, t.ex på väg till Läbbiga stället. Men burk-räkning verkar vara en betydligt roligare sysselsättning! Fniss!
  Fjutten,*kallt idag men har tassarna inomhus förstås!

 2. hej wikki och älskade nova!
  pip och murre här! vi har saknat er!
  vilken fin burk!
  ps i januari har matte JÄTTEMYCKET kattiga utgifter,det är kattsand,sprutor och avmaskning,det är nästan tolvhundrakronor säger matte..ojojoj kostar vi så mycket? och nyss köpte matte mat till oss det kostade nästan elvahundra för 2st 7kg orijensäckar!
  matte är snäll.ds
  /tasskram

  1. KurrJam är ni tillbaka igen! Vad kul! Nu tindrar Novas ögon igen! Hon har saknat dig Pip!
   Skönt att matte tar väl tass om er! ♥
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, vi har upptäckt att man kan fynda i djurbutikerna om man frågar om de har några gamla osålda reklamkattburkar bakom disken…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *