Nova – Lussekandidat på HitteKatter iFokus!


Med det här roliga fotot är min kära lillasyster Nova med och tävlar om LuciaKattKronan hos HitteKatter! Du kommer till omröstningen genom att klicka HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nova – Lussekandidat på HitteKatter iFokus!”

 1. Efter att ha konstaterat att vi glömt lösenordet, skrivit och bett om ett nytt och – under över alla under – faktiskt lyckats logga in 🙂 så har vi nu röstat ppå Nova! Tryckte ”kom i håg mig” på lösenordet så nästa gång ska vi förhoppningsvis slippa krångel 🙂
  Hoppas ni har haft en jamarmysig andra advent!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, tänk vilken välsignad tur att den där SupportKatten finns! NosPuss Wikki
   PS Nova jamar tackar så mycket!

 2. Nu har vi jamat in våran röst! Typiskt att man bara får rösta en gång per dator, vi som är sju stycken… nio med mattarna… det hade väl varit bra om alla fått lägga varsin röst? För vi tyckte bäst om Novas bild alldeles bortsett från att hon är vår vän, för det var den enda som inte var arrangerad utan helt naturlig!

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Nå jam det roliga är ju att man kan i alla fall rösta på nåt sätt… Må bästa katt vinna!
   Och ni har en viktig point där – Novas lek med ampelliljans utskott i taklampan är ju bara en slump att den försiggick bland alla julklappar! Inte det minsta arrangerat – mer tur än skicklighet också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *