Sören 300 poäng!!! Heja katten!

Allas vår bästa klappkompis Sören leder just nu Agrias huskattävling med fascinerande 300 poäng! HurrJam!

Det kommer att gå att rösta ända till 7/12 kl 10, så tassa iväg era röster nu!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sören 300 poäng!!! Heja katten!”

  1. Sören är värd all uppmärksamhet och beundran!
    Håller tassarna – hårt – att han behåller sin förstaplats i kön…
    Nospuss

    1. Mjau, alla de 14 första har ju lika stor chans, det avgör juryn. Sedan blir det bara en vinst per hushåll så det finns i så fall fler som flyttar in i prislistan. Hoppas det är en snäll jury! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *