Konstigt – jag får inga svar?!!

Är ni med ute i cyberspace, kattkompisar?

Ska jag lägga med något mer
i Tasseri-Jul-Paketen eller? ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Konstigt – jag får inga svar?!!”

 1. Äsch, vi är ju blygsamma förstår du ju! 😉 Vi vill ju inte säga att vi vill ha mer saker, pengarna ska ju gå till en god sak, inte för att vi ska vinna SAKER! 🙂

  1. Mjau, men så kom TomteKatten släpande på en extra säck här och jamade att det skulle med… Kommer i bloggen i morgon! TassKram Wikki

 2. …vi har aldrig tackat nej till en liten godis… fastän matte säger att vi borde..
  om man får va så framfusig?
  ♥♥

 3. Vi jamar instämmande med Dui och Deco, det var så jamarfina saker med i båda paketen. Matte däremot är slö och har inte tassat in pengar än, men vi skall bita henne i tårna tills hon gör det.. 🙂
  *nosbuffar*

 4. Matte undrar lite försynt om ni fortfarande har kvar det där som hon skickade till er. Fast den passar kanske bättre till våren…..

  Vi tycker du är jätteduktig på att sätta ihop prispaket, bra jobbat. Tass, tass!!!

  1. Mjau, jag har en viss sak kvar, ja! Har inte glömt den! Kommer i ett ”sportpaket” sedan! NosPuss Wikki

 5. Vettu va Wikki! DU kan väl kolla på grejerna…och om DU tycker det ska va me mera godis eller nån kulig julgrej så kan du ju jama till din matte att hon stoppar det då?? VI ska nafsa våran matte i näsan så hon tassar in lite DEN HÄR gången ..alla fall

  Nopussar
  Indra o Bastian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *