Lyssna!

httpv://www.youtube.com/watch?v=rskFaiDIEwA&feature=player_embedded
Let’s make some homes – together!

Det gäller här i Sverige också!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lyssna!”

    1. Hjälp! Harry jag kan inte kommentera på din blogg fast jag har ett googlekonto… Kan du inte göra inställning så man kan kommentera med namn+url? NosPuss Wikki

  1. Underbar film!
    Här har matte äntligen hämtat ut vårt paket idag. Oj vad många jamarfina saker! Matte går runt och klurar nu vart den fina tavlan skall hänga. Några saker la matte undan på en gång så att vi inte skaulle ”ta sönder dem”. Fnysjam, vi har aldrig sönder saker, kanske att vi ”förbättrar” dem lite ibland bara… Men jag lade beslag på kattongen och Bosse och Mårrgan har jagat runt med bubbelplasten och silkespapprena i ett par timmar nu. Nu sover lillgrabbarna helt utkattade. Tack snälla Wikki för alla jamarfina saker!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *