Att vilja vinna för att ge vidare ♥


Agrias tävling rullar vidare. Just nu ligger jag på 5e plats och Sören leder stort. Någon gång igår kväll låg jag t o m som nr 4, vilket gläder mig.

Men något som gör mig ännu mer rörd, och djupt i hjärtat brinnande stolt över mina medtävlare, är att fånga upp på deras bloggar och på Facebook deras tankar som liknar mina: ”Om jag vinner så kommer jag att skänka vinsten till katthemmet/andra behövande katter!” Visst är det fint? Kan man annat än glädjas?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Att vilja vinna för att ge vidare ♥”

  1. Därför hoppas vi att iallafall ngn av oss bloggvänner vinner, för som du säger så har de flesta planer på att skänka bort sin vinst till ngn som mer behöver det. Vårt går till kompis om Sixten skulle ta hem det.

  2. Men det hade jag också tänkt. Fast mina tre bilder med Nisse ligger så långt bak att jag nog inte har en suck. Ett katthem eller Klosterkatterna hade varit mina alternativ.

    1. Mjausingen vad synd att vi inte visste det – då hade ju alla bloggkatter röstat på Nisse också!!! Nu ska jag leta Nissebilderna till kvällens röstning! NosPuss Wikki

      1. Tack! Hans tre bilder
        http://www.agria.se/tavling/mysigahuskatter/hem#gly-rating;211;NOTE-8NFP4H-0 (liten kattunge som sover tryggt, på den bilden är han max sex veckor gammal och hade bott hos mig i max 2 veckor. Från 400 gram (när vi äntligen fann honom) och stadigt ökande.

        http://www.agria.se/tavling/mysigahuskatter/hem#gly-rating;232;NOTE-8NFP4H-2 (Misan spanar Nisse)

        http://www.agria.se/tavling/mysigahuskatter/hem#gly-rating;253;NOTE-8NFP4H-1 (en panter … skulle varit Tiger)

        1. Nu har jag röstat – ber våra vänner Sörpingskatterna att ta med Nisse i sin länk med rösttips också! NosPuss Wikki

      2. Tusen tack för alla röster. Jag röstar både från privat mail och jobbets mail på Wikki, Sören, Majsan och så var det någon mer som jag kände igen som jag röstade på (men timmen är sen och minnet klent).

        1. Mjau nu kan vi väl alltid få någon TassRöst med! Bilden på Nisses prickiga mage är helt underbar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *